Spacious Residence Remodel – Sundeck

Transforming the ordinary into the extraordinary is a hallmark of our design firm’s ethos, and the recent project involving the conversion of the rooftops of several parking garages into a lavish communal space is a testament to this philosophy. With meticulous attention to detail and a keen eye for creating inviting atmospheres, our team has elevated a once-underutilized space into a swanky hangout that has quickly become the talk of the town.

The vision for the rooftop revamp was clear from the outset: to create a sophisticated yet welcoming area where residents of the condominium complex could unwind, socialize, and foster a sense of community. With this in mind, our designers embarked on a journey to infuse the space with elements that would evoke a sense of luxury while maintaining an inviting ambiance.

Plush seating, carefully selected for both comfort, durability in the tough Ohio environment and style, was strategically arranged to encourage intimate conversations and foster connections among the residents. The addition of sophisticated throw pillows provided a subtle pop of color but also ensured that the space exuded warmth, inviting potential residents to linger and enjoy the breathtaking views of the surrounding cityscape.

A carefully curated dining area, complete with a sleek table and contemporary chairs, was seamlessly integrated into the layout, providing an ideal setting for communal meals and intimate gatherings. The incorporation of ambient lighting, including elegant dining lights and chic hidden LED lights, not only illuminated the area but also accentuated the surrounding architectural elements, creating an enchanting atmosphere that was perfect for hosting evening wine events and fostering a sense of camaraderie among the residents. By integrating soft, atmospheric lighting around the pool, we created an alluring ambiance that elevated the overall aesthetic and encouraged residents to enjoy the poolside setting even after dusk.

From the lush seating arrangements to the carefully curated dining area and the mesmerizing lighting scheme, the transformation of the garage rooftops into an exclusive communal space has not only redefined the concept of luxury living but has also become the focal point for fostering a strong sense of community among the residents. This is just one project that showcases our firm’s commitment to creating spaces that inspire, connect, and elevate the human experience.

Contact us today to see how we can do this for your portfolio.

Let´s do this!